POGOĐEN JE U ARTERIJU, NIJE MU BILO SPASA: Detalji smrti Predraga koji je stradao u lovu u Gadžinom Hanu

J. Ćosin

16. 08. 2020. u 16:05

PREDRAG M. (53) iz sela Kaletinac u opštini Gadžin Han, preminuo je u nedelju, nekoliko sati nakon što je ranjen u lovu.

ПОГОЂЕН ЈЕ У АРТЕРИЈУ, НИЈЕ МУ БИЛО СПАСА: Детаљи смрти Предрага који је страдао у лову у Гаџином Хану

Foto: N. Skenderija

. On je, kako saznajemo, upucan u nogu, ali je usled obimnog krvarenja, i uprkos svim naporima lekara u zdravstvenoj stanivi u Donjem Dušniku, podlegao povredama.

On je ranjen u nedelju oko 12 sati dok je sa prijateljima lovio u ataru ovog sela. Zada nema informacija o tome kako je dobio metak koji ga je koštao života, a prema prvim informacijama, veruje se da ga je, najverovatnije slučajno, upucao čovek koji je sa njim bio u lovu. Policija je obavila uviđaj i utvrđuje se kako je došlo do nemilog događaja.

- Čovek je ranjen u nogu, izgleda u neku arteriju, pa je vrlo brzo iskrvario. Lovci sa kojima je bio dovezli su ga do Zdravstvene stanice u Donjem Dušniku, tu su probali lekari da ga reanimiraju, ali sve je bilo bezuspešno. Brzo je podlegao povredama. On je bio veterinarski tehničar, svi smo ga poznavali, dobar čovek, dobar komšija, ima dvoje dece, jedno je na studijama, drugo u srednjoj školi. Velika tragedija zaista, još ne možemo da verujemo u selu da je tako nastradao, od metka iz lovačke puške u nozi – priča za naš list meštanin i komšija nastradalog Predraga.

Okolnosti fatalnog ranjavanja Predraga biće poznate nakon što policija i Više javno tužilaštvo u Nišu završe uviđaj na mestu nesreće.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)