POSLE SVAĐE: Muškarac nožem napao i povredio dve devojke

Z. G.

06. 08. 2020. u 21:38 >> 00:33

ZA sada nepoznata osoba povredila je dve maloletnice nožem ili tupim predmetom večeras u Novom Sadu posle, prema nezvaničnim saznanjima, rasprave, odnosno sukoba grupe devojaka koji se dogodio oko 20 časova na raskrsnici ulica Kisačke i Jovana Subotića.

ПОСЛЕ СВАЂЕ: Мушкарац ножем напао и повредио две девојке

Foto: M. Nićiforović/Ilustracija

Ekipa Hitne pomoći prevezla je povređene u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine, gde su medicinski zbrinute.

Očevici tog incidenta navode da je jedan mladić ušao u obližnju prodavnicu i zamolio da neko pozove policiju jer je, navodno, grupa devojaka neposredno pre toga napala njegovu devojku.

U toj grupi je, prema svedočenju očevica, viđena mlađa ženska osoba s krvavom majicom, oko koje su stajale druge devojke.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (3)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu