EKSKLUZIVNO! NIKO DO SADA NIJE VIDEO NJEGOVU SLIKU: Ovo je Damir Hadžić ubijen sa Kožarom u surovoj likvidaciji na Krfu

Z.U.

25. 07. 2020. u 10:35

DAMIR Hadžić je,prema nezvaničnim informacijama, rodom iz Kokinog Broda,ali je kriminalnu karijeru započeo u Užicu. Prema obaveštajnim podacima bio je pripadnik razbojničke grupe Pink Panteri, i pljačkao je po Evropi.

ЕКСКЛУЗИВНО! НИКО ДО САДА НИЈЕ ВИДЕО ЊЕГОВУ СЛИКУ: Ово је Дамир Хаџић убијен са Кожаром у суровој ликвидацији на Крфу

Foto: Novosti

U kriminalnim poslovima povezao se sa ekipom Alana Kožara sa kojim je i ubijen u četvrtak popodne na Krfu, kao i sa "škaljarskim klanom". Policija ga povezivala i sa kriminalnom grupom,koju vodi Filip Korać.

Srpska policija je za Hadžićem raspisala crvenu poternicu Interpola zbog sumnje da je 1. januara 2018. godine u centru Beograda ubio Davorina Baltića, visokopozicioniranog člana kavačkog klana.

Važio je za čoveka,koga je na vezi držao Igor Dedović,ubijen januara ove godine u Atini. Po Dedovićevom nalogu,kako se sumnja,organizovao je i "odradio" veći broj likvidacija.

PAŽNjA: Zabranjeno je preuzimanje delova ili celog teksta kao i fotografije bez dozvole redakcije "Novosti".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu