ZAPALIO ŽENU ZBOG LJUBOMORE: Polio je sa dva litra benzina - jezivi detalji zločina u Novom Beogradu

Z. U. - S. J. M.

19. 07. 2020. u 21:15

POLICIJA je posle višednevnog bekstva uhapsila Radomira B. (52) iz Smedereva, osumnjičenog da je prošlog ponedeljka, polio benzinom i zapalio Zoricu K. (66) u Novom Beogradu. Nesrećna žena je posle dva dana zbog teških povreda izdahnula na Vojnomedicinskoj akademiji.

ЗАПАЛИО ЖЕНУ ЗБОГ ЉУБОМОРЕ: Полио је са два литра бензина - језиви детаљи злочина у Новом Београду

Foto: Fejsbuk

Prema nezvaničnim saznanjima, Radomir je bio u emotivnoj vezi sa Zoricom, a kada je htela da ga ostavi, on ju je sačekao ispred zgrade u Surčinskoj ulici u Novom Beogradu, gde je živela.


- Navodno, njih dvoje su se upoznali preko "Fejsbuka" - navodi naš izvor. - Izvesno vreme su se zabavljali, a onda je ona odlučila da ga ostavi. On to nije mogao da joj oprosti. Kobnog dana, u prošli ponedeljak, sačekao je u hodniku i počeli su da se svađaju.

Sumnjamo da je najpre udario, a kada je nesrećna žena pala, polio je sa dva litra benzina koje je nosio u kanisteru i - zapalio.

Foto: Fejsbuk

 


Žena je dozivala u pomoć, a Radomir se, dok je ona gorela, dao u beg. Uznemirene komšije istrčale su napolje i pokušale da je spasu. Ugasili su vatru, ali je ona zadobila strahovite opekotine. Kolima Hitne pomoći prebačena je na VMA, ali je uprkos naporima lekara, preminula.

Foto: Fejsbuk

 


Radomir B. se sve vreme krio, ali mu je policija ubrzo ušla u trag. U akciji beogradske i smederevske policije, lisice su mu stavljene u subotu. Osumnjičen je za teško ubistvo na surov način. Posle saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, određen mu je pritvor do 30 dana.

PALIO  I RANIJE


PREMA nezvaničnim informacijama, ovo nije prvi put da svoje probleme i nesporazume Radomir B. rešava na ovakav način. I ranije je polivao ljude benzinom i palio, ali srećom, bez težih posledica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu