DAN POSLE SAHRANE NEMA NIKOG NA GROBU DALIBORA: Majka Dankinog ubice nije dobro, morala kod lekara (FOTO)

Милица Шкорић
Milica Škorić

12. 04. 2024. u 14:12

JUČE je sahranjen Dalibor Dragijević, brat prvoosumnjičenog za nemilosrdno ubistvo devojčice Danke Ilić.

ДАН ПОСЛЕ САХРАНЕ НЕМА НИКОГ НА ГРОБУ ДАЛИБОРА: Мајка Данкиног убице није добро, морала код лекара (ФОТО)

Foto: S. Jovanović

Dan nakon što su se majka Svetlana i komšije oprostile od Dalibora, na grobu seoskog groblja u Zlotu zatekli smo i vence pokojniku od cele porodice Dragijević, pa tako osim majke, potpisani su i otac Radoslav i sin Dejan, koji se nalaze u pritvoru već danima.

Foto: S. Jovanović

Naime, Radoslav i Dejan nisu prisustvovali sahrani iz razloga što je Više javno tužilaštvo u Zaječaru donelo takvu odluku zbog cele situacije koja je uzdrmala celu naciju.

Sahranu je, kako smo već pisali, pripremala majka Svetlana, koja je inače ostala sama nakon hapšenja supruga i obojice sinova, s tim da je, u međuvremenu, mlađi Dalibor preminuo u prostorijama Policijske uprave.

Na seoskom groblju u Zlotu prvog dana posle sahrane nije bilo nikog, a zbog bolesti i stanja u kome se nalazi Svetlana, odmah danas prvo je posetila lekara.

Foto: Privatna arhiva

- Ostala sam potpuno sama, komšije su tu, dolaze do mene, ali nema ko da mi pomogne, Hitna pomoć je dolazila danima, ali sada kod lekara moram sama - rekla je Svetlana.

Inače, povodom smrti Dalibora Dragijevića oglasio se i MUP.

- Osumnjičeni D. D. (1984) iz Bora, kome je u subotu određeno zadržavanje do 48 sati zbog postojanja osnova sumnje da je pomogao D. D. (1974) osumnjičenom za teško ubistvo dvogodišnje Danke Ilić nakon izvršenog krivičnog dela, preminuo je noćas u Policijskoj upravi u Boru. D. D. je u ranim jutarnjim satima pozlilo i uprkos pravovremenom reagovanju policijskih službenika i lekara Doma zdravlja u Boru, koji su pokušali reanimaciju, on je u 3.10 časova preminuo, a od strane lekara mrtvozornika konstatovana je prirodna smrt - navodi se u saopštenju MUP-a.

BONUS VIDEO: POGREBNICI BETONIRAJU PLOČU NA ZLOTSKOM GROBLjU - Sahranjen brat osumnjičenog za ubistvo male Danke

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave