KRVAVA NOĆ U BEOGRADU: Mladić uboden nožem u Dunavskoj ulici u Beogradu podlegao povredama

Novosti online

25. 02. 2024. u 09:21

MLADIĆ rođen 2001. godine podlegao je povredama zadobijenim ubodom nožem noćas u Beogradu, rečeno je Tanjugu u MUP-u.

КРВАВА НОЋ У БЕОГРАДУ: Младић убоден ножем у Дунавској улици у Београду подлегао повредама

Foto: N. Skenderija

Incident se dogodio na uglu Dobračine i Dunavske ulice u 0.55 časova, a iz MUP-a dodaju da je tada povređen još jedan muškarac, rođen 1992. godine.

Ranije je Tanjugu u Hitnoj pomoći rečeno da je došlo do ubadanja nožem u 0.54 i na Terazijama, u blizini hotela Moskva, i da je muškarac usled teških povreda prebačen na reanimaciju u Urgentni centar.

BONUS VIDEO:

DA LI JE GREH RADITI NA CRVENO SLOVO: Zašto nosimo brojanice i crveni konac

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu