UŽAS U BEČU: Telo Srbina pronađeno unakaženo - odsekli mu sve prste, tetovaže

Novosti online

23. 02. 2024. u 09:02

UNAKAŽENO telo muškarca, bez prstiju, za koga austrijska policija sumnja da je srpski državljanin, pronađeno je juče u stanu u kome je uzgajana marihuana u Beču.

УЖАС У БЕЧУ: Тело Србина пронађено унакажено - одсекли му све прсте, тетоваже

Foto: EPA

Leš u poodmakloj fazi raspadanja su pronašli pripadnici Odeljenja za borbu protiv narkotika u bečkom Otakringu tokom operacije otkrivanja i pronalaženja laboratorije za proizvodnju kanabisa. 

Kako prenose austrijski mediji, ovo je trebalo da bude obična operacija za istražitelje droge iz bečke državne kriminalističke policije, ali se, prilikom upada u stan i otkrića leša, situacija promenila i u istragu je uključeno i odeljenje za ubistva. 

Telo muškarca je pronađeno u kadi, a pored je bila i stolica na kojoj je nesrećnik najverovatnije mučen, jer iako je leš počeo da se raspada, vidljive su brojne povrede. 

Ubice su htele i da sakriju identitet žrtve, zbg čega mu je lice toliko unakaženo i isečeno, a vidljivo je da su uklonjeni i neki delovi kože gde su najverovatnije bile tetovaže koje bi pomogle u identifikaciji, takođe, odsečeni su mu i svi prsti pa nije moguće utvrđivanje identiteta pomoću otisaka.

- Način egzekucije, ali i otežavanje identifikacije ukazuje na balkansku mafiju - rekli su istražitelji za lokalne medije i dodali: 

- Identitet mrtvog čoveka trenutno nije moguće utvrditi, ali DNK će pomoći u tome. Pretpostavlja se da je ubijeni srpski državljanin, jer prema informacijama dobijenim od stanara zgrade, postoje ozbiljne indicije za to. 

(Kurier.at)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)