OGLASIO SE MUP POVODOM UBISTVA U ČAJETINI: Žena ubila muža posle svađe - Odmah je uhapšena

Novosti onlajn

04. 01. 2024. u 15:57

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Užicu uhapsili su ženu M. L. (37) iz Čajetine, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo ubistvo.

ОГЛАСИО СЕ МУП ПОВОДОМ УБИСТВА У ЧАЈЕТИНИ: Жена убила мужа после свађе - Одмах је ухапшена

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević/MUP

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Užicu uhapsili su ženu M. L. (37) iz Čajetine, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo ubistvo.

Kako je saopšteno iz policije, sumnja se da je danas, u porodičnoj kući, nakon verbalne rasprave, nožem ubila svog četrdesetosmogodišnjeg supruga.

Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedena, uz krivičnu prijavu, Višem javnom tužiocu u Užicu.

Meštani u šoku

Podsetimo, R. L. je pronađen danas oko 12 časova u porodičnoj kući u selu Branešci kod skretanja za selo Jevremović nedaleko od Užica.

Prema nezvaničnim saznanjima, imao je ubodnu ranu na leđima koja je najverovatnije naneta nožem, preneo je "Blic".

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Užicu uhapšena je njegova supruga, inače majka petoro dece.

Meštani Branešca su nakon ubistva u potpunom šoku.

- Živeli su skladno, mada je ona bila na svoju ruku. On je radio na kraju sela, održavao je jednu mesaru, dok je ona radila u Zlatiboru. Vozila je njegov auto, bilo ju je briga za sve - kaže meštanka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!