UHAPŠEN UBICA IZ PIROTA: Hicem iz pištolja usmrtio svoju bivšu emotivnu partnerku

Novosti online

05. 03. 2023. u 13:36

PIROTSKA policija saopštila je da je uhapsila 57-godišnjeg M.M.(57) iz Pirota zbog sumnje da je jutros u samom centru tog grada, jednim hicem iz pištolja usmrtio svoju bivšu 47-godišnju emotivnu partnerku.

УХАПШЕН УБИЦА ИЗ ПИРОТА: Хицем из пиштоља усмртио своју бившу емотивну партнерку

Foto: Shutterstock/Ilustracija

Ubistvo se dogodilo na Crvenom trgu, u momentu dok je na tom mestu bilo mnogo šetača, porodica sa malom decom.

Kako je policija navela u saopštenju, M.M. je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo teško ubistvo.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Pirotu.

Osumnjičeni, koji je vlasnik menjačnice u Pirotu, sam se prijavio policiji. On je svojoj bivšoj partnerki pucao u glavu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)