PSIHIJATAR O MUŽU NESTALE SRPKINJE: Bio u mentalnoj ustanovi, imao teško detinjstvo - njegova majka bila u lošim odnosima sa Anom Volš

Novosti online

11. 01. 2023. u 07:59

DOK potraga za nestalom Anom Volš u Masačusetsu i dalje traje, pažnja policije, ali i medija sve je više usmerena na njenog supruga Brajana koji je od nedelje u pritvoru.

ПСИХИЈАТАР О МУЖУ НЕСТАЛЕ СРПКИЊЕ: Био у менталној установи, имао тешко детињство - његова мајка била у лошим односима са Аном Волш

Foto: Instagram/anawalshe/Tanjug/AP

Iako je Tužilaštvo otkrilo da je u podrumu kuće pronađen krvav nož, kao i tragovi krvi, on još uvek nije osumnjičen za njeno ubistvo, već je u pritvoru zbog obmanjivanja policije u vršenju istrage.

U međuvremenu se u javnost isplivali i sudski dokumenti u kojima je otkriveno više detalja o životu supruga Ane Volš, koji je u trenutku njenog nestanka već bio u kućnom pritvoru zbog prevare.

Brajan je jedino dete svojih roditelja i većinu vremena proveo je sa svojom majkom, dok je njegov otac, inače ugledni neurohirurg često radio.

Foto: Fejsbuk

- Brajan se često osećao zamenarenim, nevoljenim i emotivno oštećenim jer su ga roditelji koristili kao pijuna u njihovim međusobnim svađama - rekao je njegov psihijatar dr Titman.

Njega su roditelji poslali u internat, a zatim je upisao i Univerzitet u Pitsburgu u Pensilvaniji. Međutim, na drugoj godini fakulteta, njegovo mentalno zdravlje se naglo pogoršalo, tako da je morao da napusti školovanje, a zatim je neko vreme boravio u mentalnoj ustanovi.

- Njegova depresija, anksioznost i bes su ga napravili nesposobnim da normalno funkcioniše. Tada je započeo dugu bitku sa mentalnim zdravljem - kaže njegov psiholog, a prenosi Boston25news.

Sličnu stvar o svom suprugu napisala je i njegova supruga Ana u pismu koje je sudu poslala 2021. godine.

- Brajan je imao teško detinjstvo i problematičan odnos sa roditeljima. Učen je da laže i da se krije. Rečeno mu je da je gubitnik, da nije trebalo da se rodi i da nema šanse da će bilo šta postići u životu, da je izgubljen slučaj - napisala je Ana tada.

Tada je slično pismo sudu napisala i njegova majka Dijana, koja je otkrila da je njen sin jedini razlog zbog kog ustaje ujutru i da on jedini brine o njoj.

- Nažalost, nemam dobar odnos sa snahom, verovatno zbog kulturoloških razlika. Zato je moj sin jedina sreća u životu. On mi omogućava da sa unucima budem bar malo srećna - napisala je ona tada.

Ona je tada u pismu dodala da Brajan najviše vodi računa o njihovim sinovima.

- On kuva, ide u nabavku, igra se, vaspitava ih i čita im priče za laku noć. Da nema mog sina, ne bih imala nikakav odnos sa svojim unucima - rekla je ona tada.

Da podsetimo, Ana je nestala 1. januara, a njen suprug Brajan Volš je nestanak prijavio tri dana kasnije.

On je uhapšen u nedelju zbog ometanja istrage.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: Prvi snimci sa mesta ubistva i samoubistva u Kikindi

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!