OVAKO JE SVE POČELO: LJubavna priča Ane i Brajana Volša (FOTO)

Novosti Onlajn

10. 01. 2023. u 22:28

ANA i Brajan Volš su se sreli kao po scenariju iz romantičnog filma. Upoznali se sasvim slučajno tako što je ona otišla da očisti njegov stan. Tada je počela njihova ljubavna priča.

ОВАКО ЈЕ СВЕ ПОЧЕЛО: Љубавна прича Ане и Брајана Волша (ФОТО)

Foto: Printskrin/Fejsbuk/Ana Walshe

Ana Volš je rođena Beograđanka. Njeno devojačko prezime je bilo Ljubičić. Bila je ambiciozna i vredna. Studirala je Filološki fakultet u Beogradu, znala je nekoliko jezika. Preko programa razmene studenata otišla je još na prvoj godini fakulteta u Sjedinjene Američke Države. Išla je svake godine, a kada je završila Filološki fakultet, preselila se u SAD.

- Ana je bila vredna i nije se libila nijednog posla. U početku je čistila i stanove i po preporuci jednog prijatelja, otišla je da očisti stan nekom momku. Taj momak je bio Brajan Volš. Upoznali su se, zavoleli i počeli da se zabavljaju - kaže Anina majka.

Foto: Printskrin/Fejsbuk/Ana Walshe

Posle nekoliko godina zabavljanja, Brajan i Ana su se rastali i dve godine nisu bili zajedno. Ana, vredna, sposobna, ambiciozna i harizmatična počela je da se bavi drugim poslom, a kasnije je postala agent za nekretnine gde se dobro pokazala, pa je napredovala.

Postala je vremenom regionalni menadžer u Vašingtonu i zamenik direktora.

- Posle dve godine pauze, Brajan ju je nazvao. Počeli su ponovo da se viđaju i zabavljaju. Pet godina je to trajalo, a onda, 21. decembra 2015. godine su se venčali. Dobili su troje dece, tri sina. Najstariji ima šest godina, srednji četiri godine, a najmlađi je rođen 17. decembra 2021. godine - kaže Anina majka.

Međutim, Anina majka tvrdi da joj se ćerka požalila da bi volela da njeni sinovi provode više vremena sa njom. Kako joj je rekla, "stvari oko Brajana su se odužile".

(24sedam)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (0)

PORAZ ZAPADA I NJIHOVIH UCENA: Usvojena sramna Rezolucija - u zbiru više glasova protiv i uzdržanih nego za