PUCNJAVA U FUTOGU: Napadač ispalio tri hica u pravcu vlasnika auto perionice - pa pobegao na skuteru

Novosti online

03. 08. 2022. u 18:40

DANAS oko 17 časova došlo je do pucnjave u u Ulici cara Lazara u Futogu.

ПУЦЊАВА У ФУТОГУ: Нападач испалио три хица у правцу власника ауто перионице - па побегао на скутеру

Foto: 021.rs

Kako se saznaje napadač se na lice mesta dovezao skuterom i ispalio tri hica iz vatrenog oružja u pravcu vlasnika lokalne auto perionice. Na svu sreću hici su završili u automobilu i teretnom vozilu i nisu pogodili nikoga.

Na lice mesta odmah je izašlo nekoliko ekipa policije, a napadač se skuterom udaljio u nepoznatom smeru.

Kako se saznaje nezvanično, policija za njim intenzivno traga. Policija se o ovom slučaju još uvek nije zvanično oglasila, a kako se saznaje iz dobro obaveštenog izvora, motiv napada mogli bi biti nerešeni računi od ranije.

Inače 23. jula, nedaleko odavde došlo je do ubistva i pokušaja samoubistva, kada je muž zaklao ženu, a potom pokušao sebi da presudi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu