DETALJI DRAME U SMEDEREVSKOJ PALANCI: Komšinica u pijanom stanju nožem izbola komšiju nakon svađe sa suprugom

J. Ilić

08. 07. 2022. u 09:21

NAKON što se u četvrtak predveče na društvenim mrežama pojavio video-snimak ukazivanja pomoći čoveku koga je žena izbola nožem u Smederevskoj Palanci, "Novosti" saznaju da se drama odigrala u jednom stanu u Ulici Slobodana Penezića, u kome se, osim bračnog para D. M. (62) i D. K. (67), nalazila i njihova komšinica I. M. (36). Njih troje su zajedno konzumirali alkohol tokom dana.

ДЕТАЉИ ДРАМЕ У СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ: Комшиница у пијаном стању ножем избола комшију након свађе са супругом

Foto: Tviter printscreen

- U jednom trenutku, oko 18.30 došlo je do rasprave između bračnog para, nakon čega je komšinica uzela nož i zadala više ubodnih rana čoveku, naočigled njegove supruge - kaže naš izvor.

Ubrzo je stigla ekipa Hitne pomoći. Čoveku je ukazana lekarska pomoć u Opštoj bolnici "Stefan Visoki" u Smederevskoj Palanci, gde je sinoć i operisan. Za sada je u stabilnom stanju.

Uviđaj su obavili pripadnici policije i zamenik Višeg javnog tužioca iz Smedereva.

I. M. je uhapšena i trebalo bi danas da bude saslušana u Višem javnom tužilaštvu u Smederevu. Tereti se za ubistvo u pokušaju.

Kako saznajemo, uhapšena I. M. je dugogodišnji psihijatrijski bolesnik, i više puta je lečena u psihijatrijskim ustanovama. Nezvanično saznajemo i da je imala više od 2 promila alkohola u krvi.

BONUS VIDEO: DVOSTRUKO UBISTVO U ZMAJEVU - Brat i sestra pronađeni mrtvi u porodičnoj kući

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)