TELO NAĐENO U FAZI RASPADANJA: Ovo je u noći nestanka nosio Matej Periš - odgovara opisu odeće na telu koje je pronađeno (FOTO)

Novosti onlajn

18. 05. 2022. u 11:25

KAKO "Novosti" nezvanično saznaju, jutros su mornari oko 9.30 pronašli na Adi Huji telo mladića, za kojeg se pretpostavlja da je Matej Periš, a garderoba na muškarcu načelno odgovara opisu garderobe koju je u noći nestanka nosio Splićanin Matej Periš.

ТЕЛО НАЂЕНО У ФАЗИ РАСПАДАЊА: Ово је у ноћи нестанка носио Матеј Периш - одговара опису одеће на телу које је пронађено (ФОТО)

Foto: Alo Printskrin

Podsetimo, u noći nestanka Matej Periš je na sebi imao tamnu majicu sa aplikacijom, farmerke i bele patike. Telo će biti poslato na DNK analizu, kako bi se utvrdilo da li je reč o nestalom Splićaninu.

Telo je pronađeno preko puta restorana "Imperia" na desnoj obali Dunava.

Kako kažu izvori "Novosti", telo je neprepoznatljivo zbog toga što je dugo vremena bilo u vodi, ali po konstituciji, po odeći, aplikaciji na majici, sumnja se da je reč o Mateju Perišu, za kojim se traga od decembra prošle godine, kada je nestao iz kluba "Gotik". On je u klubu bio sa prijateljima, sa kojima je došao u Beograd kako bi proslavili Novu godinu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)