TRAGIČAN KRAJ POTRAGE: Pronađeno telo Radula koji je nestao u januaru, sumnja se da je ubijen

J. L.

13. 05. 2022. u 21:36

TELO Radula T. (75) iz Horgoša, čiji nestanak je prijavljen 15. januara ove godine, pronađeno je zakopano na jednom salašu u blizini Horgoša a kako nezvanično saznajemo, nesrećni čovek ubijen.

ТРАГИЧАН КРАЈ ПОТРАГЕ: Пронађено тело Радула који је нестао у јануару, сумња се да је убијен

Foto: pixabay

Za ubistvo je osumnjičen Tibor K. iz Horgoša (37), koji se trenutno nalazi u pritvoru u Novom Sadu zbog vršenja imovinskih krivičnih dela, odnosno krađa. 

U prisustvu zamenika Višeg javnog tužioca u Subotici Branislava Rankova, uviđaj je obavila Policijska uprava Kikinda.

Kako saznajemo, osumnjičeni je bio na mestu zločina i na saslušanju je priznao da je svog sugrađanina lišio života. Potom je vraćen u Novi Sad, u pritvor.

Motivi zločina nisu poznati, najverovatnije da je reč o koristoljublju. 

Izdat je nalog za obdukcija leša Radula T, a kako nezvanično saznajemo, protiv Tibora K. će biti podneta prijava u redovnom postupku za krivično delo ubistvo.

BONUS VIDEO - OD MAGACINA OSTALO ZGARIŠTE: Dan nakon stravičnog požara na stovarištu boja i lakova u Kruševcu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)