"NOVOSTI" SAZNAJU: Na pištolju nađeni i DNK tragovi DŽonićevih sinova

J.Ćosin

29. 11. 2021. u 18:44

NA pištolju, kojim su ubijeni Goran Đokić, njegova supruga Gordana i ćerka Lidija u selu Moravac kod Aleksinca, a koji je u vlasništvu prvoosumnjičenog za ovaj zločin Gorana Džonića, navodno su nađeni DNK tragovi i njegovih sinova, Milana i Stefana, kojima je nedavno produžen pritvor.

НОВОСТИ САЗНАЈУ: На пиштољу нађени и ДНК трагови Џонићевих синова

Foto: Ilustracija/Novosti

To, prema mišljenju upućenih u ovaj slučaj, ne mora da znači da su oni učestvovali u zločinu, jer im je pištolj bio u kući, ali je pitanje da li su se na saslušanju izjasnili da li su znali znali za to oružje ili ne.

Njihov branilac, advokat Filip Domazet objašnjava da na veštačenom pištolju jesu tragovi Džonića, ali da se zbog bliskog srostdva ne može utvrditi čiji su oni zapravo.

- Kada je reč o tragovima sa pištolja, DNK veštačenjem je utvrđeno da se ne može isključiti doprinos biološkog materijala svih Džonića, ali i da se zbog bliskog srodstva ne može razgraničiti pojedinačni doprinos u ostavljanju traga - kaže Domazet.

Kako saznajemo, na veštačenom pištolju nema bioloških tragova braće Milošević, Kostadina i Aleksandra, kojima je takođe produžen pritvor. Oni su u pritvoru jer ih je Goran Džonić označio kao saizvršioce.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

NEDELJA ODRŽIVOG RAZVOJA I POSLOVANJA: Bolji biznis za bolje društvo