JEZIVI DETALJI MASAKRA KOD DEČANA: Autobus je prešao 50 metara sa ubijenim vozačem!

Novosti online

27. 11. 2021. u 19:18

PREDSEDNIK sela Glođani Mustafa Seljmanaj rekao je danas da je autobus koji je juče napadnut u ovom mestu, posle pucnjave prešao još 50 metara sa ubijenim vozačem i da je zatim pao u kanal, prenosi Gazeta ekspres.

ЈЕЗИВИ ДЕТАЉИ МАСАКРА КОД ДЕЧАНА: Аутобус је прешао 50 метара са убијеним возачем!

Foto: Tanjug AP

- Dogodila se velika i bolna tragedija kakvu ne pamtimo. Ovaj autobus je bio na redovnoj liniji Glođani-Đakovo. Tog dana kružio je 3, 4 puta sa učenicima. U vreme napada u autobusu nije bilo drugih putnika, samo devetoro dece - rekao je Seljmanaj, dodajući da je o tragediji obavešten oko 19 časova.

Kako je rekao, osoba koja je pucala bila je maskirana i, prema rečima dece, otišla je peške.

- U ime sela i opštine Dečani, tražimo od nadležnih da pronađu počinioca ovog teškog zločina - rekao je on za News24.

(Kosovo online)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!