PRVE FOTOGRAFIJE NAKON SASLUŠANJA: Goran DŽonić i njegovi sinovi izvedeni sa lisicama na rukama - određen im pritvor do 30 dana (FOTO)

J.Ćosin

24. 10. 2021. u 07:51

VIŠI sud u Nišu odredio je sinoć pritvor do 30 dana trojici osumnjičenih, Goranu Džoniću i dvojici njegovih sinova, za brutalno ubistvo tročlane porodice Đokić.

ПРВЕ ФОТОГРАФИЈЕ НАКОН САСЛУШАЊА: Горан Џонић и његови синови изведени са лисицама на рукама - одређен им притвор до 30 дана (ФОТО)

Foto: J.Ćosin

Oni su sa lisicama na rukama izvedeni iz Višeg suda u Nišu i maricom odvedeni u pritvor.

Foto: J.Ćosin

Pritvor im je odredio sudija za prethodni postupak zbog opasnosti da će uticati na svedoke i zbog uznemirenja javnosti.

Foto: J.Ćosin

Na ovo rešenje okrivljeni i njihovi branioci imaju pravo da ulože žalbe krivičnom vanpretresnom veću suda u roku od tri dana.

Prethodno je Više javno tužilaštvo u Nišu pokrenulo istragu protiv Gorana Džonića (59), kao i S.Dž. i M.Dž. zbog krivičnog dela teško ubistvo za koje je zaprećena kazna dožitovotvog zatvora.

Oni su osumnjičeni za ubistvo tročlane porodice Đokić, muža, suprugu i njihovu ćerku u selu Moravac kod Aleksinca 26. septembra.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO:

Privođenje Suzane Džonić u policijsku stanicu na ispitivanje

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024