DOKTORKA Doma zdravlja “Stari grad” u Siminoj ulici u Beogradu napadnuta je danas.

Komentari (9)

Nikola

16.09.2021. 18:40

@Mila - Одакле ти идеја да је овај човек против вакцинације? Па не би дошао да се вакцинише да је против. Ко зна који је разлог за његову реакцију.

Mirjana Milenković

16.09.2021. 17:12

Kad je trebalo da primim drugu dozu vakcine 9.6.. tg. u ambulanti u D. Katunu, doktorka doma zdravlja iz Varvarina odbila je da mi izmeri pritisak uz obrazloženje da nema aparat za merenje pritiska. Ne bi bilo s goreg da se ti doktori koji samo dežuraju kod vakcinacije pristojnije ponašaju ili ih sve treba rasporediti po kovid bolnicama da vide kako je tamo. Onda bi bili pristojnije.

bager

16.09.2021. 18:00

U centrima za Covid vakcinacuju lekari ne mere pritisak,,ako ti je stalo do merenja mogli ste pretoga meriti kod vaseg lekara ili jos bolje kupite aparat pa merite po ceo dan,,to ne kosta mnogo,,isli ste jedino na provokaciju jer ste antivakcinas

Milica Ilic

16.09.2021. 20:06

Kakve veze ima vas komentar? Da nije i ova doktorka napadnuta sto eto nije nosila aparat za pritisak? Dosli ste da primite vakcinu a za merenje pritiska kupite aparat pa merite kod kuce svaki dan.

Djordje

16.09.2021. 20:25

Gospodjo Mirjana ne dramite! Kako sami kazete “odbila” je je nije imala aparat za pritisak! Da ne ulazimo u to zasto nije bilo aparata nego da vas podsetim da ako ga nije imala onda nije istina da je odbila vec da nije mogla! Velika razlika?! A vi gospodjo ako vam je do merenja pritiska otidjite u svaku apoteku pa izmerite pritisak ako vas to mrzi onda si kupite sebi opremu za merenje pritiska! Otisli ste da se vakcinisete,a ne da merite pritisak! Kako vas nije sramota da jos budete tako drski pa jos i ne govorite istinu?! Vi znate kako se nazivaju takve osobe?! Jel zbog toga niste stali u odbranu ove lekarke koja je vrsila duznost i vakcinisala ljude?! Mao razumevanja za ljude koji em spasavaju tudje zivote em rizikuju svoje zivote zbog takvih kao sto ste vi!