"ZATEKLI SMO JE KAKO LEŽI KAO MRTVA, GOLA I KRVAVA!" Jezivo svedočenje komšinice o užasu kod Čačka

Novosti online

31. 08. 2021. u 16:45

MEŠTANIN sela Zablaće G.V. (30) pretukao je u noći između nedelje i ponedeljka svoju suprugu N.V. i tom prilikom joj naneo teške povrede.

ЗАТЕКЛИ СМО ЈЕ КАКО ЛЕЖИ КАО МРТВА, ГОЛА И КРВАВА! Језиво сведочење комшинице о ужасу код Чачка

Foto: Depositphotos

Nesrećna žena zadobila je povrede po čitavom telu, najviše po glavi, a na prijemu u čačansku bolnicu konstatovano je da joj je muž čak otkinuo uvo, i to motkom na kojoj je bio zakucan ekser, pa je u teškom stanju hitno prevezena u Klinički centar u Kragujevcu.

Meštanka Janja Đokić je među prvima pronašla nesrećnu ženu.

- Videli smo tu ženu da leži kao mrtva, krvava sva. Ne miče se, kao da nije živa. Komšinica jedna zvala je policiju koja je došla sa hitnom. Pokupili su je i odveli u bolnicu. U prvi mah nije se znalo da li je telo žene ili neka skupina smeća. Nije se znalo ništa, kao da je mrtva - navela je Janja.

- Čula sam da ovo nije prvi put da se dešava, kažu da je policija i pre intervenisala i da ju je tukao. Otkud znam, tako se priča. I suprugu i majku. Eto, to što sam videla, to sam mogla reći - kaže ova meštanka Zablaća.

(Kurir TV)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)