OVO JE MUZIČAR IZ SRBIJE KOJI JE UPUCAN NA SVADBI: Preselo mu veselje, Dragoslav otišao da zaradi, dobio metak u nogu

Novosti online

18. 07. 2021. u 18:43

Mladi klavijaturista Dragoslav B. (32) upucan je protekle noći tokom nastupa na svadbenom veselju u Republici Srpskoj, a osumnjičenog Mileta K. (24) policija je odmah privela.

ОВО ЈЕ МУЗИЧАР ИЗ СРБИЈЕ КОЈИ ЈЕ УПУЦАН НА СВАДБИ: Пресело му весеље, Драгослав отишао да заради, добио метак у ногу

Foto: Fejsbuk/Dragoslav Bucic

Državljanin Srbije je prevezen u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske na lečenje.

- Policijskoj stanici Srbac je u 2.15 sati prijavljeno da je u prostorije zdravstvene ustanove u toj opštini dovezena osoba sa povredama leve natkolenice koje je zadobila od vatrenog oružja. Policija je po prijavi utvrdila da postoje osnovi sumnje da je M.K. iz Srpca u mestu Povelič upotrebom vatrenog oružja naneo povrede toj osobi - rekla je portparolka PU Gradiška Vesna Vučić.

Kovačević je prema nezvaničnim informacijama nakon završenog veselja ispred svoje kuće uzeo sačmaru sa namerom da ispali koji metak.

Umesto u vazduh navodno je ispalio hitac u pravcu šatora gde su sedili muzičari i tom prilikom Bučić je ranjen u nogu.

Dragoslav je inače rodom iz Loznice i otac je dvoje dece.

(KURIR)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

IZBODEN MUŠKARAC U KRUŠEVCU: Lekari mu se bore za život