MASOVNA TUČA U CENTRU BEOGRADA: Policajac ranjen nožem - došao na intervenciju, završio u Urgentnom

Tanjug

14. 06. 2021. u 07:15

U BEOGRADU je rano jutros došlo do grupne tuče, zbog čega je morala da interveniše policija, a jedan pripadnik MUP povređen je nožem i prevezen u Urgentni centar sa lakšim povredama, rečeno je u Hitnoj pomoći.

МАСОВНА ТУЧА У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА: Полицајац рањен ножем - дошао на интервенцију, завршио у Ургентном

Foto: D. Dozet/Depositphotos

Incident se dogodio u centru grada, u Kolarčevoj ulici, u 04.24 sata.

Jedan sat pre ponoći na uglu Ustaničke i Vojislava Ilića automobil je oborio ženu, koja je sa povredama donjih ekstremiteta prevezena u u Urgentni centar.

Dežurala je 21 ekipa, plus jedna pedijatrijska i intervenisale su ukupno 96 puta, na javnim mestima 20 puta.

Prema rečima dežurnog lekara Hitne pomoći, bilo je puno slučajeva osoba u alkoholisanom stanju, ali nije bilo ozbiljnije povređenih.

Noć je obeležio i veći broj infarkta miokarda, zbog čega su četiri pacijenta prevezena na Urgentni centar.

Broj suspektnih kovid pacijenata i dalje je u padu.

Kao i svakoga dana, javljali su se hronični bolesnici - najviše hipertenzičari koji su loše reagovali na svoje terapije, pacijenti sa kardio-vaskularnim i respiratornim tegobama, pacijenti sa akutnim problemima i oni koji su se raspitivali za simptome kovida, sezonskog gripa ili nazeba.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024