UČESNICA RIJALITIJA ŽRTVA "DOKTORKE" OLGICE: Ona je ispričala šta joj se desilo posle tretmana

Novosti online

01. 06. 2021. u 16:32

OLGICA M, vlanica salona koja se predstavljala kao kozmetolog-edukator i koja je, prema svedočenju devojaka, unakazila veliki broj žena u Srbiji, uhapšena je danas u trenutku kada je pokušala da pređe granicu s Hrvatskom.

УЧЕСНИЦА РИЈАЛИТИЈА ЖРТВА ДОКТОРКЕ ОЛГИЦЕ: Она је испричала шта јој се десило после третмана

Foto: Printskrin

Kao njena žrtva predstavila se i rijaliti učesnica Naida Gadžo, koja je javno pričala o šteti na licu koja joj je napravljena prilikom loše odrađenog tretmana plazma penom.

Naida je, naime, snimila video u kome je pokazala opekotine na licu i crvenilo koje su usledile nakon tretmana na koji je bila.

- Nisam bila zadovoljna, jer sam imala mali ožiljak koji sam htela da sklonim i na licu sam imala dve male borice i malo ispupčenje. Objavila sam sliku bez Fotošopa. Od boginja sam imala jedan ožiljak koji je okej da se skine - rekla je Naida tada.

Foto: Printskrin

Fitnes instruktorka je primetila da posle mesec, dva ili tri počinju problemi sa kožom.

- Devojkama se pojavljuju neravnine, udubljenja, keloidi i crvenilo. Kod nekih devojaka je kopala po hrskavici i išla je do kosti. Meni je uradila samo prvi sloj i kod mene je nešto poput opekotine drugog stepena. Trenutno mi je jako izraženo crvenilo, ali se već povuklo dosta - kazala je Naida.

Kako Naida tvrdi, ali i mnoge druge žene koje su doživele neprijatno iskustvo ne radi se o standardnim posledicama procedure, već da su navodno "unakažene" i da im je koža "uništena", te da su završile sa opekotinama, keloidima, depigmentacijom, proširenim porama, trajnim flekama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

JUBILEJ PROGRAMA „ZAJEDNICI ZAJEDNO“: NIS obeležava 15 godina podrške lokalnim zajednicama