DRAGANA PRVA ŽRTVA KASAPLJENA: Muž je hirurški isekao, telo spakavao u četiri kese i bacio u kanal

Novosti online

27. 05. 2021. u 20:00

Dragana Stojanović bila je prva žrtva kasapljenja. Nju je 1992. godine u Beogradu ubio D.T, hirurški precizno je isekao i delove njenog tela bacio u kanal Kalovita, s desne strane Pančevačkog mosta. Osuđen je na 15 godina zatvora. Ovaj slučaj je ušao u anale srpske patologija. Dragana je bila asistent na Medicinskom fakultetu, a prethodno je svog ubicu vodila na vežbe iz anatomije.

ДРАГАНA ПРВА ЖРТВА KАСАПЉЕНА: Муж је хируршки исекао, тело спакавао у четири кесе и бацио у канал

Foto: V. Danilov

Zločin je počinio njen bivši muž D.T. i to deset dana posle razvoda. Ubica je na sudu izjavio da je do ubistva došlo nesrećnim slučajem, zbog bezazlene svađe. Tada je imao 28 godina, a iz zatvora je izašao 2007. posle 15 godina robije.

Sa Draganom se venčao 20. januara 1991. godine, a razveli su se već 9. septembra naredne. Posle razvoda nastavili su da žive u stanu u Beogradu, a on je povremeno odlazio da prenoći kod roditelja. Kobnog 19. septembra 1992. došao je u stan, oko pet sati, da se presvuče. Noć je proveo u Batajnici i Banovcima gde je snimao ispraćaje.

Bratanca spakovao u kese

Javnost je bila u šokirana 2004. godine u kada je šezdesetšestogodišnji Č.J. zaklao bratanca S. J. (44), a zatim mu odsekao noge i delove tela. Komade je spakovao u najlon kese i sakrio u sanduk ispod kreveta. Posle nedelju dana, predao se policiji.

Sud je čuo samo njegovu priču po kojoj mu je Dragana zamerila što je došao tako rano i izbila je svađa. Udario joj je šamar, a ona mu je vratila papučom po licu. Tada je on nju udario pesnicom u glavu, posle čega je pala i ostala nepomična, mrtva. To ga je uplašilo, pa mu je prva pomisao bila da prikrije ubistvo.

Električnim kablom je pokušao da je okači o kuku iznad prozora i sve prikaže kao samoubistvo, ali nije mogao da je podigne jer je telo bilo teško. Tada je leš odneo u kupatilo, stavio ga u kadu i koristeći znanje sa Draganinih vežbi anatomije, stručno je kuhinjskim nožem odsekao deo po deo tela. Kada je četiri kese bacio u kanal, primetio je da ne tonu pa ih je nožem udarao da bi ušla voda u njih i kako bi brže nestale. Oženio se ubrzo posle zločina, 25. oktobra 1992, i to u Rimu. Sudski veštaci su potvrdili da je Trifunović sa hirurške tačke gledišta gotovo bez greške isekao telo!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju