"NOVOSTI" SAZNAJU: Mali dobio Đilasa na sudu

Novosti online

27. 04. 2021. u 16:04 >> 16:09

DANAS je održan glavni pretres u Prvom osnovnom sudu u Beogradu u krivičnom postupku koji je Dragan Đilas pokrenuo protiv Siniše Malog zbog krivičnog dela uvrede, koja mu je navodno pričinjena na konferenciji za štampu u Vladi Srbije 2019. godine - saznaju "Novosti".

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Мали добио Ђиласа на суду

Foto: Arhiva novosti

Dragan Đilas je tokom postupka tvrdio da je Siniša Mali izvršio krivično delo uvrede zato što je na konferenciji za štampu izjavio "verujem u svoje argumente i to da je Dragan Đilas pljačkao grad Beograd, verujem da je ostvario veliku korist za sebe dok je grad tonuo...

Prethodnih nekoliko dana je i dokazano kako Đilas, Obradović i Jeremić ruše grad i to govori o tobme koliko vole grad, odnosno koliko ga ne vole", te je na pitanje novinara hoće li nastaviti da zove Dragana Đilasa "pljačkašem i lopovom" rekao:" Apsolutno, ja drugo ime za njega nemam, niti vidim da se on na bilo koji način ponaša nego tada".

Sud je nakon sprovedenog dokaznog postupka, doneo i javno objavio presudu kojom je oslobodio Sinišu Malog od Đilasove optužbe jer je nakon izvedenih dokaza našao da navodi iz Đilasove tužbe nisu dokazani, odnosno da Siniša Mali nije uvredio Dragana Đilasa.

Konkretno, sud je našao da navodi iz Đilasove tužbe nisu krivično delo to jest da je Siniša Mali pričao istinu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!