POTRESNE REČI ĆERKE NASTRADALOG DEJANA: To je dvostruko ubistvo i tražimo da se tako tretira! (VIDEO)

J. ĆOSIN

05. 04. 2021. u 20:50

ISPITIVANjEM veštaka saobraćajne struke Dejana Bogićevića, kao i dve maloletnice koje su bile saputnice Beograđaninu Nemanji S. optuženom da je "audijem" usmrtio Andreja Prenkljušaja (12) i Dejana Ilića (48) na trotoaru na Bulevaru Medijana, 4. januara, u ponedeljak je pred Osnovnim sudom u Nišu nastavljeno suđenje za ovu nesreću.

ПОТРЕСНЕ РЕЧИ ЋЕРКЕ НАСТРАДАЛОГ ДЕЈАНА: То је двоструко убиство и тражимо да се тако третира! (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

Iako su obe bile u autu te večeri, devojčice su dale različite iskaze, dok sudski veštak saobraćajne struke na mnoga pitanja nije imao odgovore.

Oglasila se i Teodora, ćerka stradalog Dejana Ilića koja traži pravdu nakon smrti svog oca.

- Oni se služe svim sredstvima kako bi izbegli krivicu. Ovde imamo dvostruko ubistvo i tražimo da se tako tretira, sa brzinom od 150 kilometara na čas, na osnovu saobraćajnog veštačenja - rekla nam je Teodora.

- Služe se sredstvima da bi usporavali i ugrozili i slučaj. Tražimo da ovaj slučaj bude primer kako treba da se kazne ubice koje voze nasilnički. Da se ubuduće zna kako sme i ne sme da se vozi i da bi se sprečili slučajevi koji mogu da se dogode u budućnosti - zaključila je ona.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

TRAŽE DA ĆERKA JANA SVEDOČI: Nastavlja se suđenje Zoranu Marjanoviću, optuženom za ubistvo supruge Jelene (FOTO)