SVEDOK SLABO PREPOZNAJE PORUKE I FOTOGRAFIJE: Saslušanjem svedoka nastavljeno suđenje Predragu Koluviji u slučaju "Jovanjica"

J.D.Lj.

12. 10. 2022. u 20:42

U SPECIJALNOM sudu u Beogradu danas je nastavljeno suđenje saslušanjem svedoka optuženom Predragu Koluviji i ostalima optuženima za neovlašćenu proizvodnju i puštanje u promet skoro dve tone kanabisa.

СВЕДОК СЛАБО ПРЕПОЗНАЈЕ ПОРУКЕ И ФОТОГРАФИЈЕ: Саслушањем сведока настављено суђење Предрагу Колувији у случају Јовањица

Foto privatna arhiva

Na današnjem pretresu, saslušan je svedok Aleksandar Trifunović, direktor firme "Balkan Grou", koja se inače bavila trgovinom poljoprivredne opreme i sarađivala sa kompanijom Jovanjica. 

Najveći deo ispitivanja od strane Tužilaštva odnosilo se na aplikaciju "Razgovori" za koje nadležni tvrde da je služila za organizaciju kriminalne grupe. 

Svedok je potvrdio da je aplikacija zaista postojala, da je bio član iste, kao i sličnih popuj "Vajbera", "Vats apa", ali i "Proizvodnja Pazova", "Upravni odbor", "Kolegijum" itd. 

Svedok je istakao kada su mu predočeni skrinšotovi i neke fotografije da većinu ne prepoznaje, te da neke poruke nedostaju, nejasne su, dodate i time kako tvrdi ruše koncepciju. 

U višesatnom ispitivanju svedok je pominjao i nabavku lampi koje se koriste za uzgajanje voća, povrća, pa i, kako tvrdi medicinske konoplje u određenim uslovima u plastenicima, navodeći da je svojevremeno 1017 lampi otišlo za potrebe uzgajanja raznih sorti u Makedoniju, a samo 47 u Jovanjicu, koje čak, kako kaže, prilikom pretresa kada su nađene nisu bile ni otpakovane.

Naveo je i da je bila nova porudžbina, opet vezano za lampe, od kojih je 500 bilo za Jovanjicu, ali "samo za promociju". 

Inače, današnji pretres bio je odložen na pola sata, zato što iz okružnog zatvora u sud nije na vreme doveden optuženi Sergej Mrđa, što je kasnije ispravljeno i suđenje je normalno nastavljeno. 

Pretres se nastavlja sutra saslušanjem svedoka. 

BONUS VIDEO: 

ČEDA ZADRŽAN U POLICIJI Advokat: Zadržali su ga na trežnjenju do 12 sati jer je popio bromazepam

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)