POLOMIĆU TI KIČMU, RAZBITI ZUBE: Pušteni telefonski razgovori na suđenju bračnom paru iz Niša koji su mučili kardiologa

D. MILjKOVIĆ

08. 06. 2022. u 16:28

PRESLUŠAVANjEM snimaka telefonskih razgovora optuženih i oštećenog u Višem sudu u Nišu nastavljeno je suđenje bračnom paru Nebojši Nikolov (47) i Dragani Petrović (33)koji su optuženi da su niškog kardiologa Jozefa G. držali kao roba.

ПОЛОМИЋУ ТИ КИЧМУ, РАЗБИТИ ЗУБЕ: Пуштени телефонски разговори на суђењу брачном пару из Ниша који су мучили кардиолога

Jozef G. / Foto Printskrin

Oni se terete da su od marta 2019. pa naredne dve godine pretnjama u ropskom odnosu držali Jozefa G, a o tome svedoče i snimci razgovora koji su juče preslušani tokom ročišta. Dragana P. Se, za razliku od svog supruga Nebojše, pred sudijom Mirkom Draškovićem nije izjašnjavala da li je to njen glas. Nebojša je uporno ponavljao da ne prepoznaje svoj glas i optužio policiju da je batinama iznudila ranije priznanje da je na snimcima njegov glas. Inače, supružnici su se do sada branili ćutanjem.

Kardiolog koga su prinudili da živi u automobilu parkiranom ispred njihove zgrade stalno je na snimcima ponavljao reči da nije kriv i molio da prekinu sa maltretiranjima.

- Podigni glavu, ne plaši nam komšije. Spustiš li glavu još jednom polomiću ti kičmu! Hajde šetaj malo, levo, desno, nemoj samo u mestu da stojiš i nemoj tu pored nas da hodaš nego dalje malo. Sad ćemo da dođemo, otvori malo vrata da se izluftira. Polako otvori vrata kad izlaziš, nemoj da oštetiš nečija vrata, sve ćeš ti da platiš... Nemoj u usta da ti nabijem taj telefon! Sve ću zube da ti razbijem. Ima krv da pi*aš kad si pomislio da mene nameštaš kako ne radiš ultrazvuk, čulo se na snimcima za koje je odbrana optuženih tvrdila da su pribavljeni na nezakonit način.

Sledeće ročište je zakazano za 4.jul i tada bi optuženo Nebojša trebao da iznese svoju odbranu.

Pretnje, uvrede, ucene

- Kuče jedno smrdljivo! Truješ ga stalno, pije po 10-15 bromazepana dnevno, nije normalno koliko lekova pije. Šta kažeš, to je normalna reakcija da zaspi za volanom od lekova. Pa videćeš, polako, ako ti naudiš našoj porodici videćeš i da ti nećeš da imaš decu, ni ona neće da imaju decu - čule su se reči za koje tužilaštvo tvrdi da pripadaju optuženoj Dragani koja radi kao medicinska sredstva.

Bračni par je doktoru pretio da će mu ubiti ćerke i tražio od njega da potpiše priznanicu na 2.8 miliona dinara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!