POVREDE DOVELE DO SMRTI OŠTEĆENOG: Izrečena presuda Stanislavu Poboru za nanošenje teških povreda

Lj. P.

27. 05. 2022. u 15:34

VIŠI sud u Novom Sadu je danas u krivičnom postupku protiv okrivljenog Stanislava Pobora doneo i javno objavio presudu kojom je oglašen krivim da je dana 12. juna 2021. godine u Veterniku teško telesno povredio pokojnog oštećenog Ž. K., nanevši mu povrede koje su dovele do smrti oštećenog, čime je izvršio krivično delo teška telesna povreda.

ПОВРЕДЕ ДОВЕЛЕ ДО СМРТИ ОШТЕЋЕНОГ: Изречена пресуда Станиславу Побору за наношење тешких повреда

Lj.P.

Sud je, kako je saopšteno, okrivljenom izrekao kaznu zatvora u trajanju od šest godina i opozvao uslovnu osudu, te izrekao jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od šest i po godina, a u kaznu se uračunava vreme provedeno u pritvoru.

Zakonski zastupnik iza pokojnog oštećenog je sa imovinskopravnim zahtevom upućen na parnicu.

Protiv navedene presude stranke i branilac mogu izjaviti žalbu Apelacionom sudu u Novom Sadu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)