ODLOŽENO SUĐENJE ZA NESREĆU U KOJOJ JE STRADAO MALI STEFAN: Odbrana okrivljenog Galića traži da se on pusti iz pritvora

J.D.Lj.

11. 03. 2022. u 11:00

U PRVOM osnovnom sudu u Beogradu danas je odloženo suđenje Lazaru Galiću koji se tereti da je na Karaburmi 18. jula na pešačkom prelazu udario dvoje maloletne dece i oca, a onda pobegao sa lica mesta.

ОДЛОЖЕНО СУЂЕЊЕ ЗА НЕСРЕЋУ У КОЈОЈ ЈЕ СТРАДАО МАЛИ СТЕФАН: Одбрана окривљеног Галића тражи да се он пусти из притвора

Foto: M. S./Fejsbuk/OFK "Gol"

Devetogodišnji Stefan B. je preminuo usled zadobijenih povreda, njegov brat Luka se duže vreme nalazio na lečenju u bolnici, a njihov otac Mihailo B. je zadobio lakše povrede.

Pretres je odložen kako bi se, po molbi saobraćajnog veštaka, komisija uputila u dodatna pitanja i pismeno izjasnila u vezi sa njim.

Za današnji pretres bilo je predviđeno da se sasluša sudski veštak i izjasni o dopunama veštačenja, odgovori na pitanje odbrane i stručnog saradnika.

Odbrana Galića tražila je da se on pusti iz pritvora, o čemu treba da odluči sud.

BONUS VIDEO - ZASTRAŠUJUĆ SNIMAK IZ HARKOVA: Krstareća raketa zviždi iznad glava Ukrajinaca

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!