ODBIJENE ŽALBE BELIVUKOVOJ EKIPI: Vođe se nisu žalile na produženje pritvora

E. H.

23. 09. 2021. u 16:04

APELACIONI sud odbio je žalbe za produženje pritvora za osmoro članova grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, koja se sumnjiče za otmice, ubistva, trgovinu drogom i oružjem.

ОДБИЈЕНЕ ЖАЛБЕ БЕЛИВУКОВОЈ ЕКИПИ: Вође се нису жалиле на продужење притвора

Foto MUP

Rešenje o produženju pritvora Višeg suda potvrđeno je Vladi georgijevu, Slađani Sekulić, Milošu Budimiru, Marku Budimiru, Mijatu Simeunoviću, Nemanji Lakićeviću, Filipu Ivanovskom i Aleksandru Vučeviću.

Apelacija je delimično uvažila žalbe za devetoricu osumnjičenih vezano za tačku jedan opasnost od bekstva i vratila Višem sudu na ponovno odlučivanje. da li će i posle toga ostati u pritvoru znaće Vladimir Greko, Boris Karapandžić, Aleksa Dunjić, Aleksan Stošić, Nikola Stefanović, Miloš Lukić Celak, Nemanja Đurić, Vlado Draganić i Željko Kodžić.

Veljko Belivuk i Marko Miljković nisu se žalili na pritvor.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu