PIJAN USMRTIO TURČINA: Tri i po godine za Milana Stevanovića zbog izazivanja saobraćajne nesreće sa smrtnim ishodom

V.Ć.

06. 09. 2021. u 12:05

PIROTSKI Viši sud izrekao je pravosnažnu presudu od 3 godine i 6 meseci zatvora Milanu Stevanoviću iz Bele Palanke, koji je 17. jula 2016. godine izazvao saobraćajnu nesreću sa smrtnim ishodom i povredama.

ПИЈАН УСМРТИО ТУРЧИНА: Три и по године за Милана Стевановића због изазивања саобраћајне несреће са смртним исходом

Foto: V. Ćirić

On je odgovarao za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja. Toga dana je bio za volanom svog automobila “Audi 6”, kada je na putu od Pirota ka Beloj Palanci otpočeo preticanje i direktno izazvao udes sa automobilom iz suprotnog pravca u kome je, nakon čeonog sudara, poginuo M. H, turski državljanin, dok su teže i lakše povrede zadobile još dve osobe.

Tokom istrage je ustanovljeno da je osuđeni vozač iz Palanke imao između 1,80 i 1,87 promila alkohola u krvi.

BONUS VIDEO:

Saobraćajna nesreća kod Velike Plane

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)