U SPECIJALNOM SUDU U BEOGRADU: Sutra presuda Simoviću za pokušaj ubistva Kalinića

J.D.Lj.

22. 07. 2021. u 15:57

U SPECIJALNOM sudu u Beogradu sutra će biti izrečena presuda nekadašnjem pripadniku "zemunskog klana" Milošu Simović, zbog pokušaja ubistva Sretka Kalinića, člana iste grupe, 2010. godine u Hrvatskoj, kada su svojevremeno obojica bili u bekstvu i na Interpolovoj poternici zbog ubistva premijera Zorana Đinđića.

У СПЕЦИЈАЛНОМ СУДУ У БЕОГРАДУ: Сутра пресуда Симовићу за покушај убиства Калинића

Sretko Kalinić i Miloš Simović

Optuženi Simović do kraja tvrdi da nije kriv, a njegova odbrana traži da on bude oslobođen optužbi.

S druge strane, tužilaštvo smatra da je optužnica dokazana i da sud treba da ga osudi po zakonu.

Konačno, Kalinić je istakao da ne želi ništa da komenatriše, a da će optuženom, svakako, presuditi žena - "Ćićolina".

Simović je, podsetimo, na poslednjem suđenju, tražio da ga ne dovode iz zatvora u kojem je na izricanje sutrašnje presude, dok je Kalinić kazao da on "baš želi da dođe".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu