KOMŠIJE ČULE VRISKU I VAPAJ MAJKE: Detalji tragedije kod Lebana - telo preminule dvogodišnje devojčice poslato na obdukciju

I. Mitić

18. 05. 2021. u 20:58

TELO dvoipogodišnje devojčice pronađeno je u utorak, oko podneva, u porodičnoj kući u Lebanu, a okolnosti pod kojima je dete izgubilo život za sada nisu poznate.

КОМШИЈЕ ЧУЛЕ ВРИСКУ И ВАПАЈ МАЈКЕ: Детаљи трагедије код Лебана - тело преминуле двогодишње девојчице послато на обдукцију

Foto: I.M.

Slučaj je odmah prijavljen leskovačkoj policiji. Obavljen je uviđaj, a telo deteta je, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Leskovcu, poslato na obdukciju. Detalji ove porodične drame za sada nisu poznati, a više informacija biće otkriveno posle okončanja istrage koja je u toku.

Prema nezvaničnim informacijama, nesrećna devojčica je živela sa majkom i bratom, od nepunih godinu dana, koji je odmah oduzet ovoj porodici i trenutno se nalazi u privremenom smeštaju. Otac je na radu u Beogradu, pa je staranje o deci preuzela dvadesetšestogodišnja majka. Zbog nebrige o mališanima dvoje njihove starije dece, od pet i šest godina, je ranije smešteno kod hranitelja.

Porodica je bila korisnik pomoći i pod nadzorom socijalnih radnika. Kako nezvanično saznajemo, oni su ovu porodicu obišli nepuna dva sata pre nego što je majka prijavila da joj je dete zaspalo i da se nije probudilo. Ona pre toga socijalnim radnicima navodno nije otvorila vrata svoje kuće.

Ubrzo nakon što su socijalni radnici odustali od posete komšije su čule vrisku i vapaj majke da pomognu devojčici koja nije disala. Hitna pomoć je u najkraćem mogućem roku izašla na lice mesta, ali nesrećnom detetu nije bilo pomoći. Nezvanične informacije govore da na detetovom telu nije bilo vidljivih povreda. Majka je saslušana u policiji gde je govorila o okolnostima vezanim za ovu tragediju, ali se izjašnjenje nadležnih očekuje tek nakon što budu dobili obdukcioni nalaz. Nesrećna porodica živi u teškim uslovima, u trošnoj kući na periferiji Lebana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)