DETALJI TRAGEDIJE KOD SENTE: Nastradali mladić je na pecanju bio sa porodicom - preminuo prilikom pokušaja reanimacije

R. Š.

09. 05. 2021. u 21:15

NESVAKIDAŠNJA i skoro neverovatna tragedija dogodila se u nedelju, nešto pre 19 sati, na kanalu u selu Gornji Breg, u opštini Senta, kada je nesrećnim slučajem stradao pecaroš Čaba S. (30) iz tog mesta.

ДЕТАЉИ ТРАГЕДИЈЕ КОД СЕНТЕ: Настрадали младић је на пецању био са породицом - преминуо приликом покушаја реанимације

Foto: R. Š.

 Kada se već spremao da pođe kući, on je zabacio štap za pecanje tako da je zakačio kablove dalekovoda, a to je izazvalo strujni udar što je bilo kobno za njega.  

- Nesrećni mladić nije bio sam na kanalu, bili su prisutni i članovi njegove porodice. Nesreća se dogodila kada se mladić već spremao da pođe kući sa kanala. Međutim, on je štapom zakačio kablove na kanalu Gornji Breg, kod crpne stanice i strujni udar je izazavo nesreću – prve su informacije iz Osnovnog javnog tužilaštav u Senti, koje još radi uviđaj o ovoj tragediji.

Kako smo saznali, mladić je, ipak, prevezen u bolnicu u Senti, ali je preminuo prilikom pokušaja reanimacije. U tužilaštvu u Senti kažu da obdukcija tela, najverovatnije, neće biti naložena, jer se radi o klasičnoj, tzv. zadesnoj smrti koja se dogodila nesrećnim slučajem.

Uviđaj u nesreći još je u toku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)