MOTORISTI NIJE BILO SPASA: Tragične posledice saobraćajne nesreće u Kikindi u kojoj je stradao Milan Opačić Pančo (50)

R. Š.

18. 04. 2021. u 20:22

POZNATI kikindski motorista Milan Opačić Pančo (50), član Moto-kluba "No limits", preminuo je u subotu uveče od posledica teških povreda koje je te večeri zadobio u stravičnoj saobraćajnoj nesreći.

МОТОРИСТИ НИЈЕ БИЛО СПАСА: Трагичне последице саобраћајне несреће у Кикинди у којој је страдао Милан Опачић Панчо (50)

Foto:

Umro je u sanitetskom vozilu kojim je iz Opšte bolnice u Kikindi transportovan za Klinički centar u Novom Sadu.

Teško je povređen nešto posle 18 sati, kada se svojim motorom "suzuki" na prometnoj gradskoj raskrsnici sudario sa automobilom "sitroen ksara".

U toj nesreći teže telesne povrede zadobila je i D. A. B. (42), koja je vozila auto, u kojem je, na zadnjem sedištu, bilo i njeno trogodišnje dete. Majka je iz kikindske bolnice prebačena na lečenje u Zrenjanin, jer je zadobila tešku povredu kuka, dok je dete, na sreću, lakše povređeno i lekarska pomoć mu je pružena u kikindskoj bolnici.

 

Milan Opačić Pančo

- Automobil, koji je vozila žena kretao se Partizanskom ulicom i propisno se zaustavio na znak "stop". Kada je auto ponovo krenuo, na njega je, iz Zmaj Jovine ulice, iz pravca fabričkog kompleksa, naleteo motocikl, kojim je upravljao pedesetogodišnji muškarac. Na zadnjem sedištu automobila, u sedištu za decu, bilo je trogodišnje dete. Svi putnici su povređeni i prebačeni u kikindsku bolnicu - potvrđeno je u Policijskoj upravi u Kikindi.

Uviđaj na licu mesta obavili su pripadnici policije i zamenik Osnovnog javnog tužilaštva u Kikindi. Istraga će utvrditi detalje ove teške saobraćajne nesreće sa smrtnim posledicama. Zasad je samo izvesno da je automobil iz sporedne ulice izlazio na glavni put, da je žena vozač stala na znak "stop", a mnogi očevici kažu da motorista nije poštovao ograničenje brzine kretanja.

Sve troje povređenih sa mesta nesreće prebačeni su u Opštu bolnicu u Kikindi, gde im je ukazana pomoć. Žena koja je vozila automobil je zbog povrede kuka upućena na lečenje u Zrenjanin, jer u kikindskoj bolnici tokom vikenda nema ortopeda, zbog manjka lekara te specijalnosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

Zajedno za očuvanje prirode