AUTO SE RASPAO NA ČETIRI DELA, TELA SU BILA OKOLO: Detalji stravične nesreće kod Pančeva u kojoj su poginula dva mladića

Novosti online

06. 04. 2021. u 22:23

DVOJICA mladića B. I. (26) iz Jabuke i M. B. (26) iz Pančeva poginuli su, dok je njihov drug D. J. iz Jabuke teško povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mestu Glogonj kod Pančeva.

АУТО СЕ РАСПАО НА ЧЕТИРИ ДЕЛА, ТЕЛА СУ БИЛА ОКОЛО: Детаљи стравичне несреће код Панчева у којој су погинула два младића

Foto: Pink TV printskrin

Stradali mladići bili su u automobilu "audi TT", koji je sleteo s puta i udario u drvo. Pretpostavlja se da je uzrok nesreće neprilagođena brzina, a da je "audi" sleteo s kolovoza u noći između ponedeljka i utorka. Međutim, olupina je pronađena tek jutros oko osam sati.

- Ne zna se tačno vreme nesreće jer su delovi "audija" bili ispod brdašceta, na oko 20 metara udaljeni od asfalta. Vozač koji je ujutru prolazio tuda primetio je oguljeno drvo i nešto delova po putu. Kada je prišao bliže, shvatio je da je reč o saobraćajki. Tela dvojice mladića bila su van vozila, a u zadnjem delu automobila, koji se bukvalno raspao, bio je teško povređeni putnik - kaže izvor i dodaje:

- Pretpostavlja se da se vozilo kretalo brzinom i većom od 150 na sat. Auto je oborio saobraćajni znak, preleteo preko kanala i udario u stablo. Od siline udarca "audi" se raspao na četiri dela, mladići koji su bili napred ispali su i poginuli, dok je treći, koji je sedeo pozadi, teško povređen. Kada je pronađen, bio je svestan, ali konfuzan. Nije mogao da se seti šta se desilo. Prevezen je u Urgentni centar. Još se ne zna ko je od dvojice poginulih momaka vozio, a pretpostavlja se da je za volanom bio M. B.

- Ne zna se ni gde su trojica mladića bila, ali se pretpostavlja da su krenuli da odvezu druga B. I. u Batajnicu, gde radi i gde je trebalo da bude u šest sati na poslu - rekao je jedan poznanik nastradalog B. I.

Prizor na mestu nesreće bio je jeziv. Zadnji deo automobila potpuno je bio odvojen od prednjeg, a taj prednji deo kao da je bio prepolovljen. Akumulator, delovi vrata, staklo bili su rasuti svuda.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!