TEŽAK UDES KOD KRUŠEVCA: Povređeno sedam osoba, među njima i deca

Novosti online

10. 02. 2024. u 09:34

SEDAM osoba, među kojima i dvoje dece, povređeno je u udesu koji se sinoć dogodio u Velikim Kupcima kod Kruševca.

ТЕЖАК УДЕС КОД КРУШЕВЦА: Повређено седам особа, међу њима и деца

Foto: Shutterstock/Ilustracija

Prema nezvaničnim informacijama, radi se o povredama koje nisu opasne po život, saznaje RTK iz pouzdanih izvora.

U ovom teškom sudaru učestvovala su dva putnička vozila i traktor sa manjom prikolicom. Prema prvim informacijama ukazuje se da je automobil marke Reno, pančevačkih registarskih oznaka, koji se kretao iz pravca Ravni i u kome je pored vozača bio još jedan saputnik, udario u neosvetljenu prikolicu ispred sebe, koja je bila prikačena za traktor u kretanju u istom smeru.

Nakon toga došlo je do prelaska Renoa u suprotnu traku i sudara sa automobilom marke Pežo, aleksandrovačkih registarskih oznaka, koji se kretao iz pravca Kruševca i u kome je pored vozača bila i jedna ženska osoba, kao i dvoje dece. Od siline udarca došlo je do prevrtanja Renoa na krov.

Prema nezvaničnim informacijama, proverom na licu mesta kod vozača traktora ustanovljeno je stanje teške alkoholisanosti, dok kod vozača putničkih automobila nije nađeno prisustvo alkohola u organizmu.

Uviđaj lica mesta obavila je kruševačka Saobraćajna policija i dežurni tužilac Osnovnog javnog tužilaštva, a povređeni su vozilima Hitne pomoći prevezeni u kruševačku Bolnicu. Na lice mesta su izašli i pripadnici Vatrogasno-spasilačke jedinice.

Zbog uviđaja mesta događaja, saobraćaj na ovoj deonici normalizovan je oko 21.30

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!