BOMBA BAČENA NAKON ŠTO SU IZAŠLI IZ LOKALA: Detalji eksplozije kod Kosovske Mitrovice - Jedan od povređenih već bio ranjen i prošle godine

Novosti online

16. 01. 2024. u 15:04

EKSPLOZIVNA naprava je bačena uoči ponoći, u blizini jednog ugostiteljskog objekta, odnosno na raskrsnici kod Fakulteta tehničkih nauka u Kosovskoj Mitrovici.

БОМБА БАЧЕНА НАКОН ШТО СУ ИЗАШЛИ ИЗ ЛОКАЛА: Детаљи експлозије код Косовске Митровице - Један од повређених већ био рањен и прошле године

foto d.z.

- Eksplodirala je, kako se sumnja, ručna bomba kod hotela Biševac, u Ulici knjaza Miloša u Severnoj Mitrovici. Od posledica eksplozije oštećeno je sedam vozila, a dve osobe su povređene. Jedna osoba ima teže povrede, ali je van životne opasnosti - kazao je zamenik komandira tzv. kosovske policije za region Sever, Veton Eljšani.

Danas iznosi nove detalje.

Eljšani je precizirao da je eksplozivna naprava bačena ispred trojice ljudi koji su ulazili u automobil nakon što su napustili ugostiteljski objekat.

- Ručna bomba je bačena u trenutku kada su izašli iz lokala. Tada je jedna osoba teže ranjena, druga lakše, a treća nije povređena - kazao nam je Eljšani.

Teže povređena osoba nalazi u bolnici. Reč je o muškarcu koji je i prošle godine, odnosno pre oko deset meseci ranjen i to iz puške, dodaje Eljšani, bez iznošenja drugih detalja o ovom slučaju.

Naglašava da je istraga u vezi sa sinoćnim bacanjam bombe u toku. Optimističan je povodom njenog epiloga.

On, međutim, u ovom trenutku nije mogao da otkrije detalje istrage, odnosno da li je policiji poznat identitet osumnjičenog i gde se ova osoba nalazi.

Prištinski mediji su u međuvremenu preneli izjavu Valjona Pretenija iz Osnovnog tužilaštva u Mitrovici, koji je precizirao da se nepoznati napadač tereti za više krivičnih dela – ubistvo u pokušaju, izazivanje opšte opasnosti i neovlašćeno posedovanje i kontrolu oružja.

BONUS VIDEO: "NOVOSTI" U KOSOVSKOJ MITROVICI - Bačena bomba u blizini hotela

(Kossev)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)