VOZAČ TESTIRAN NA ALOKOHOL I NARKOTIKE: Oglasilo se nadležno Tužilaštvo nakon saobraćajke u Obrenovcu

J.D.Lj.

20. 07. 2023. u 21:25

POSLE saobraćajne nesreće u selu Grabovac kod Obrenovca, u kojoj je povređen dvadesetogodišnji vozač putničkog vozila dana, u toku poslepodnevnih sati, oglasilo se tamošnje Osnovno javno tužilaštvo.

ВОЗАЧ ТЕСТИРАН НА АЛОКОХОЛ И НАРКОТИКЕ: Огласило се надлежно Тужилаштво након саобраћајке у Обреновцу

Foto: Novosti

Prema rečima Danijele Sinđelić, portparola OJT u Obrenovcu, nadležno Tužilaštvo, odmah nakon nezgode, naložilo je potrebne radnje.

- Vozač je alkotestiran i urađene su mu i analize na narkotike - objašnjava portparol.

- Svi nalazi su negativni i daljom istragom biće utvrđeno kako je i zašto došlo do nezgode. Srećom, vozač je zadobio samo lake telesne povrede.

Naša sagovornica ističe da je netačna tvrdnja pojedinih medija da je vozač automobila vozio preko 150 km na sat, kao i da je uleteo u tuđe dvorište. Ali istina je da je udario u drvenu banderu, koja je oštećena i tako je došlo i do povređivanja, odnosno, samopovređivanja.

Ipak, uzrok nezgode se i dalje utvrđuje, a najverovatnije da će ovaj slučaj preći u nadležnost prekršaja.

BONUS VIDEO: SAOBRAĆAJNA NESREĆA U NIŠU - Poginula jedna osoba

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)