MISLIMO DA JE NAĐEN NENAD: Brat nestalog Miloša Markovića - Dušan, za "Novosti" potvrđuje

J.D.Lj.

08. 04. 2023. u 18:50

TAČNO je da je danas nađeno telo jednog muškarca, koji se za sada, vodi kao NN osoba, ali po odeći i drugim osobenim znacima, sumnjamo da je reč o našem nestalom Nenadu Trivkoviću.

МИСЛИМО ДА ЈЕ НАЂЕН  НЕНАД: Брат несталог Милоша Марковића - Душан, за Новости потврђује

Foto: Z. Jovanović/Fejsbuk

Ovo za "Novosti" kaže Dušan Marković, brat Miloša Markovića koji je, takođe, zajedno sa još dvojicom prijatelja, nestao pre tri nedelje u Dunavu.

Telo muškarca pronađeno je kod Rafinerije "Pančevo" na obali Dunava.

Podsetimo, mladićima se čamac prevrnuo u Dunavu kada su se vraćali sa izleta na Beloj Steni, a nesreća se dogodila 18. marta,kasno uveče,kada je duvao jak vetar i bili veliki talasi na reci.

Mane K. je jedini od četvorice drugara, nekako uspeo se spasi i da prepliva reku i kroz šiblje, dođe do obale i zatraži pomoć. Iako u lošem zdravstvenom stanju,već sutradan se pridružio potrazi za prijateljima, koje osim policije i Vojske, traže i brojni alasi,kajakaši, građani- pešaci.

Podsetimo, u nesreći na Dunavu nestali su Milan Nikolić, Miloš Marković i Nenad Trivković.

- Zbog nivoa Dunava, osim današnjeg pronalaska tela,za koje sumnjamo da je naš Nenad, koje je poslato na obdukciju i DNK, za poslednja tri dana nađeni su još jedan muškarac i žena - kaže Dušan.- Hvala svima koji nam pomažu,a naša potraga nastavlja se i dalje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!