KRENUO NA POSAO I POGINUO: Teška saobraćajna nesreća kod Kikinde, prevrnuo se kombi sa radnicima

R. Š.

16. 12. 2022. u 18:17

U TEŠKOJ saobraćajnoj nesreći koja se jutros, pre sedam sati, dogodila na putu između Novog Bečeja i sela Bašaid kod Kikinde, poginuo je Ljubomir M. (62) iz Bašaida.

КРЕНУО НА ПОСАО И ПОГИНУО:  Тешка саобраћајна несрећа код Кикинде, преврнуо се комби са радницима

Viber grupa Ne brže od života

On je nastradao kada je kombi, koji je na posao prevozio još šestoricu radnika, sleteo s puta i prevrnuo se.

U ovoj nesreći teško su povređena još trojica radnika iz istog mesta, a dvojica su iz Opšte bolnice u Kikindi, gde im je ukazana prva pomoć, prebačeni u Novi Sad na dalju dijagnostiku i lečenje.

- Jedan pacijent, od 29 godina, primljen je sa teškim povredama rebara, kičmenog stuba i pluća. Najpre je zbrinut na Intezivnoj nezi naše bolnice, ali je zbog težine povreda prebačen na dalje lečenje na Institut za grudnu hirurgiju u Sremskoj Kamenici. Drugi pacijent, od 22 godine, prebačen u Klinički centar Vojvodine zbog povreda lica i glave. Treći pacijent ima prelom noge i potkolenica, a ostala trojica imaju lakše povrede. Primili smo ukupno šestoricu pacijenata i svima je ukazana pomoć u našoj ustanovi – rečeno je „Novostima“ u Opštoj bolnici u Kikindi.

Kako sazanjemo, svi povređeni su radnici jedne građevinske firme iz Zrenjanina i kombijem su krenuli na posao, navodno u Srbobran, ali je vozilo, iz nepoznatih razloga sletelo s kolovoza i prevrenulo se.

Sumnja se da se kombi brže kretao, a jutros je na ovom području padala i kiša, pa je kolovoz bio mokar i klizav, ali i blatnjav, jer su blato nanele poljoprivredne mašine. Jutro je bilo jako oblačno i tmurno što se sve pominje kao mogući uzrok zbog kojeg je kombi sleteo s puta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Fudbaler Srbije se oprostio od reprezentacije