DETE SA POVREDOM GLAVE TRANSPORTOVANO U NIŠ: U saobraćajnoj nezgodi u Pečenjevcu povređene četiri osobe

Игор Митић
Igor Mitić

14. 09. 2022. u 14:50

Četiri osobe, među njima i petogodišnje dete, zadobile su povrede u saobraćajnoj nezgodi koja se, dvadeset minuta pre podneva, dogodila u leskovačkom selu Pečenjevce.

ДЕТЕ СА ПОВРЕДОМ ГЛАВЕ ТРАНСПОРТОВАНО У НИШ: У саобраћајној незгоди у Печењевцу повређене четири особе

Foto: I. Mitić

Do sudara dva putnička vozila leskovačkih registracija došlo je na ulazu u Pečenjevce iz pravca Leskovca.

Povrede su zadobile dve odrasle osobe i dete iz sela Brejanovca kao i jedna osoba iz Čekmina. Svi povređeni su odmah transportovani u Urgentni centar leskovačke Opšte bolnice gde je obavljena dijagnostika i utvrđivanje stepena njihovih povreda.

Petogodišnje dete iz Brejanovca je, kako nam je potvrđeno u leskovačkoj bolnici, zbog povrede glave transportovano u niški Klinički centar.

Žena, stara 59 godina, iz Brejanovca je, uprkos povredi grudnog koša, odbila hospitalizaciju.

Njen vršnjak iz Čekmina je primljen sa povredom grudnog koša i glave, dok je kod jedne osobe, koja takođe ima 59 godina, dijagnostika u toku, ali se sumnja na prelom potkolenice.

Uzroke ove saobraćajne nesreće utvrdiće policija nakon obavljenog uviđaja i preduzimanja svih neophodnih istražnih radnji.

U bolnici nam je rečeno da su u Urgentni centar, oko 12.50 časova, primili još dve osobe povređene u saobraćajnoj nezgodi i da su pregledi pacijenata i dijagnostika u toku, ali u leskovačkoj policiji kažu da za sada nemaju prijavu takvog događaja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)