SKOK SA TERASE BIO KOBAN: Ženi koja se bacila kroz prozor nije bilo pomoći

Novosti online

16. 07. 2022. u 22:04

MAJKA M. K. (41), koja je sa sinom (7) 13. maja skočila sa trećeg sprata zgrade u Ulici Grge Jankesa broj 12, juče je preminula u Urgentnom centru.

СКОК СА ТЕРАСЕ БИО КОБАН: Жени која се бацила кроз прозор није било помоћи

Foto: Igor Marinković

Ona se kobnog dana oko osam sati ujutru sa sinom u naručju bacila sa terase. Njima je drvo ublažilo pad i skrenulo putanju, te su pali na travu, a ne na pločnik.

Dečak je bio na reanimaciji i nakon velikog broja operacija stavljen je u veštačku komu kako ne bi trpeo bolove.

BONUS VIDEO - Snimak sa mesta nesreće na Tari u kojoj je poginuo član ekipe filma "Oluja"

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)