DETALJI NESREĆE KOD KRUŠEVCA: Vozaču se slošilo, pa udario u kombi, povređene dve osobe (FOTO/VIDEO)

S.Babović

07. 07. 2022. u 18:27

STARIJEM vozaču belog vozila folcvagen lupo se slošilo, nakon čega je udario u kombi, a potom i u drugo vozilo, folcvagen kedi- kaže za "Novosti" vozač iz kolone na magistralnom putu kroz Mrzenicu kod Kruševca, gde su u udesu tri vozila povređena dva lica.

ДЕТАЉИ НЕСРЕЋЕ КОД КРУШЕВЦА: Возачу се слошило, па ударио у комби, повређене две особе (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: S.Babović

- Kombi je završio na desetine metara dalje, jer je pukla kočnica, cev, i vozač prosto nije mogao da zakoči. Splet nekih čudnih okolnosti je bio. 

 - Brzo su stigli saniteti hitne, ukazana je pomoć vozačima automobila, vozač kombija nije povređen, mada je sigurno čovek pod stresom.

Magistralni put I B reda je bio u prekidu od  15,45 do 18 sati.


Kako su "Novosti" ranije objavile, dve osobe, od kojih jedna teže povređene su u udesu: pacijent sa lakšim povredama transportovan je u Urgentni centar Opšte bolnice u Kruševcu, a drugi, sa težim povredama, transportovan je na hirurško odeljenje iste zdravstvene ustanove. 
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024