TRAGEDIJA U ČAČKU: Saobraćajna nesreća u centru grada, žena poginula na pešačkom prelazu (FOTO)

V. I.

19. 06. 2022. u 13:27

ŽENA srednjih godina, čiji identitet za sada nije potvrđen, poginula je dok je prelazila pešački prelaz u strogom centru Čačka i to u nedelju rano ujutru.

ТРАГЕДИЈА У ЧАЧКУ: Саобраћајна несрећа у центру града, жена погинула на пешачком прелазу (ФОТО)

Foto: Privatna arhiva

Na nju je, najverovatnije dok je prelazila ulicu na obeleženom prelazu za pešake, naleteo automobil “folksvagen tuguan”, kojim je upravljao Čačanin. 

Odmah je pozvana Hitna pomoć koja je nesrećnu ženu prebacila u urgentni centar čačanske opšte bolnice, ali ona je ubrzo, i pored napora lekara, podlegla teškim povredama, u vidu prelom i povreda unutrašnjih organa. 

- Nedeljom ujutru nije velika frekvencija vozila i tišinu je samo odjednom prolomila škripa kočnica. Nakon toga ugledali smo vozilo zaustavljeno nasred ulice, ženu kako nepomično leži na pešačkom prelazu. Hitna ju je brzo odvezla, a njene stvari su ostale na ulici - rekao je jedan od očevidaca.

Foto: Privatna arhiva

Na mesto nesreće stigle su i ekipe saobraćajne policije, koje su odradile uviđaj, a saobraćaj se iz glavne preusmeravao na sporedne gradske ulice. 

Daljom istragom biće utvrđen tačan uzrok ove nesreće, a, prema rečima očevidaca, za sada se pretpostavlja da je u pitanju neprilagođena brzina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

TRAMVAJ OBORIO ŽENU NA AUTOKOMANDI: Hitno prebačena u Urgentni centar, uviđaj u toku