DVE OSOBE TEŠKO POVREĐENE: Uznemirujuće fotografije saobraćajne nesreće kod Kraljeva (VIDEO)

G. ĆIROVIĆ

19. 03. 2022. u 19:16 >> 19:21

U saobraćajnom udesu dva putnička automobila koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio u subotu, oko 17.30, u selu Vitanovac kod Kraljeva, na lokalnom putu prema susednom Čukojevcu, dve osobe su zadobile teže, a četiri lakše povrede.

ДВЕ ОСОБЕ ТЕШКО ПОВРЕЂЕНЕ: Узнемирујуће фотографије саобраћајне несреће код Краљева (ВИДЕО)

G.Šljivić

Kako se pretpostavlja, udes se dogodio kada je vozač „pežoa“ trsteničke registracije, krećući se ka Čukojevcu, iz još nepoznatih razloga izgubio kontrolu nad svojim vozilom i sudario se sa automobilom „bmv“ kragujevačke registracije koji je dolazio iz suprotnog pravca.

G.Šljivić

Udes na putu Vitanovac-Čukojevac kod Kraljeva

Tom prilikom dve osobe su zadobile teške povrede i one su prevežene u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu, dok su četiri osobe lakše povređene.

 

Zbog udesa i uviđaja nakon kojih će biti poznato i više okolnosti pod kojima se udes dogodio, saobraćaj se jedno vreme odvijao alternativnim putnim pravcima.

G.Šljivić

Udes na putu Vitanovac-Čukojevac kod Kraljeva

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)