TEŠKO POVREĐENO DETE (3) PREBAČENO ZA BEOGRAD: Otac zadobio lakše povrede u saobraćajnoj nesreći u Lajkovcu

B. P.

20. 12. 2021. u 10:45 >> 11:03

PRILIKOM sletanja sa puta “škode fabije”, kojom je upravljao D. M. iz obližnjeg sela Jabučja, u Ulici Boje Markovića u Lajkovcu, jutros oko sedam časova, teško je povređeno trogodišnje dete koje je, nakon pregleda u valjevskoj bolnici, odmah prebačeno u Beograd na lečenje.

ТЕШКО ПОВРЕЂЕНО ДЕТЕ (3) ПРЕБАЧЕНО ЗА БЕОГРАД: Отац задобио лакше повреде у саобраћајној несрећи у Лајковцу

Foto: D. Balšić

Automobil je, iz zasada neutvrđenih razloga, sleteo sa takozvanog Jabučkog puta u kanal.

Otac deteta, koji je bio za upravljačem “škode fabije”, zadobio je lakše povrede. Dete je, saznajemo nezvanično, bilo propisno smešteno u auto-sedište namenjeno mališanima.

BONUS VIDEO: NAROD PATI DOK SE NEKI BAHATE: Izjava Jovaninog brata nakon presude vozaču

         
 

                     

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu