KUPIĆU NOV “FERARI”: Evo ko je vlasnik uništenog vozila od 280.000 evra - živi u Švajcarskoj i voli skupa kola! (FOTO+VIDEO)

Novosti online

17. 10. 2021. u 19:28

NA auto-putu Miloš Veliki se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je uništen crveni "ferari".

КУПИЋУ НОВ “ФЕРАРИ”: Ево ко је власник уништеног возила од 280.000 евра - живи у Швајцарској и воли скупа кола! (ФОТО+ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Instagram/supercar.fails

Fotografije i snimci skupocenog automobila čiji su delovi rasuti po putu ne prestaju da kruže mrežama, a mediji nagađaju koliko automobil može da košta dok se ostatak Srbije pita ko kod nas uopšte sebi može da priušti ovakvu mašinu.

A kako prenosi portal B92.net, Ljuba Miodragović je vlasnik crvenog ferarija i kaže kako ga nije vozio neprilagođenom brzinom u momentu kada je došlo do nesreće.

- Naišao sam na baru, zakočio, izgubio kontrolu i okrenuo se nekoliko puta. Udario sam u bankinu, materijalna šteta je velika, ali nisam povredio ni sebe ni druge. Tako da se sve završilo na najbolji mogući način - rekao je on.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ljuba.safra

Ljuba je ispričao i kako je uspeo sebi da priušti skupocen automobil jer se to najveći broj ljudi pita jer na putevima po Srbiji baš i ne možemo često da vidimo luksuzna vozila.

- Živim u Švajcarskoj jako dugo, vlasnik sam nekoliko kompanija i akcionarskog društva, skupi automobili su mi pasija, jednostavno obožavam brze, sportske mašine - priznaje Ljuba.

Mediji kada pišu o nesreći licitiraju i nagađaju da automobil košta 200.000 evra. Ljuba Miodragović je otkrio pravu cifru.

- Koštao je 280.000 evra ako baš želite detalje - kaže.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ljuba.safra

Odmah nakon nesreće je pozvao policiju i šlep službu, a na pitanje kako je podneo ovoliku štetu na crvenom ferariju otkriva da ga činjenica da ga je slupao i ne potresa previše.

- Lako sam podneo, kupiću novi - zaključio je Miodragović.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ljuba.safra


 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU


 

(B92)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (5)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!