"NE ZNAMO DA LI IMA OPASNIH MATERIJA" U Luci Beograd gori magacin sa plastikom, požar gasi 46 vatrogasaca - delovaće i sa vode (FOTO/VIDEO)

Novosti onlajn

14. 07. 2021. u 08:10

MNOGO plastike, gume, tekstila i ostale robe u ovom trenutku gori u velikom požaru koji je rano jutros zahvatio carinski magacin u Luci Beograd, na uglu ulica Žorža Klemansoa i Dunavske.

НЕ ЗНАМО ДА ЛИ ИМА ОПАСНИХ МАТЕРИЈА У Луци Београд гори магацин са пластиком, пожар гаси 46 ватрогасаца - деловаће и са воде (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: M.Anđela

- Još nemamo preciznu informaciju šta je unutra, da li postoji opasnih materija još ne znamo, ali uspešno dejstuvjemo u ovom trenutku i nadamo se brzoj lokalizaciji - izjavio je jutros za Pink komandant Vatrogasne brigade Miloš Majstorović.

Foto: M.Anđela

Na gašenju požara angažovano je 46 vatrogasaca sa 13 vozila, dok bi Dunavom trebalo da dođe i vatrogasni brod sa 50 vatrogasaca-spasilaca koji će vatrenu stihiju da pokušaju da ugase sa druge strane magacina.

Foto: M.Anđela

Plamen je rano jutros zahvatio prostor veći od 700 kvadratnih metara na tri etaže.

Koliko je poznato nema povređenih.

- Među vatrogascima nema povređenih. Za radnike Luke Beograd još nemamo informaciju, nadam se da ih nema - rekao je Majstorović.

Uzrok požara biće utvrđen nakon istrage, odnosno, kako je dodao komandant Vatrogasne brigade, to bi trebalo da bude u narednih desetak dana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu